Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 18 d'agost, 21.00 h. Schubertíada 2018. SARAH CONNOLLY - MALCOLM MARTINEAUX - JONATHAN BROWN

Activitats destacades
Concert 18 d'agost, 21.00 h. Schubertíada 2018. SARAH CONNOLLY - MALCOLM MARTINEAUX - JONATHAN BROWN
Inici: 18/08/2018  - 
Sarah-Connolly_-Peter-Warren_1200x600

 

Dissabte, 18 d'agost
Hora: 21.00 h.

SARAJ CONNOLLY, mezzosoprano
MALCOM MARTINEAU, piano
JONATHAN BROWN, viola

Obres de Brahms i Mahler i cançons tradicionals angleses

PROGRAMA
Johannes Brahms
Gestillte Sehnsucht, op 91/1
Geistlisches Wiegenlied, op. 91/2
Ständchen, op. 106/1
Da unten im Tale, WoO 33/6
Feldeinsamketi, op. 86/2
Alte Liebe, op. 72/1
Die Mainacht, op. 43/2
Von ewiger Liebe, op. 43/1

Gustav Mahler
Kindertotenlieder

Cançons tradicionals angleses (diversos autors)

SARAH CONNOLLY, mezzosoprano

Sarah Connolly és una de les més importants mezzosopranos britàniques de l'actualitat. És membre del Royal College, on va estudiar piano i cant. Ha estat nominada pel Laurence Olivier Award, TMA Award, dos premis Grammy així com els premis Edison, Gramophone i South Bank. En el camp operístic, les seves interpretacions més destacades inclouen el Compositor d'Ariadne auf Naxos, de R. Strauss al Met de Nova York; Dido, de Dido and Aeneas a la Scala de Milà, o Giulio Cesare de Händel al Festival de Glyndebourne. Ofereix també recitals arreu del món, a sales com el Carnegie Hall, la Dresden Staatsoper o el Concertgebouw d'Amsterdam. Sarah Connolly va ser nomenada Dama Comandant de l'Orde de l'Imperi Britànic l'any 2017.

Malcolm-Martineau_c-Alessandro-Moggi_600x600

MALCOLM MARTINEAU, piano
Nascut a Edimburg, estudia al S. Catharine's College i al Royal College of Music. Un dels grans acompanyants de piano de la seva generació, ha treballat amb bona part dels cantants de lied més importants del món. Ha presentat al Wigmore Hall la integral de les cançons de Britten, a St. Johns Smith Square les de Debussy i Poulenc (que també ha enregistrat) i al Festival d'Edimburg la de Wolf. Ha actuat als auditoris i festivals més importants d'Europa, així com al Carnegie Hall i l'Alice Tully de Nova York i l'Òpera de Sidney. El 2004 va ser anomenat Doctor Honoris Causa per la Real Acadèmia Escocesa de Música i Art Dramàtic i en 2009 Pianista Acompanyant Internacional. El 2011 va ser el director artístic del Festival de Lieder de Leeds.

Jonathan-Brown_c-igor

JONATHAN BROWN, viola
Nascut a Chicago l'any 1974, va començar els seus estudis musicals als quatre anys. Després d'acabar el seu diploma superior a la Julliard School de Nova York, va prosseguir els seus estudis a la Universität Mozarteum de Salzburg. Ha participat en masterclasses amb Diemut Poppen, Sylvia Rosenberg i Donald Weilerstein i ha estat profundament influenciat per Ferenc Rados i György Kurtág. Des de l'any 2002, forma part del Quartet Casals. A més, Jonathan ha estat convidat per altres agrupacions de cambra, com els quartets Tokyo, Zemlinsly, Quiroga i Miró i el trio Kandinsky. Com intèrpret compromès amb la música actual, és membre fundador de Funktion i ha tocat sovint com a solista amb la BCN216. Actualment és professor de viola i de música de cambra a l'ESMUC i professor assistent de l'Escola Superior de Música Reina Sofía. És convidat freqüentment a donar masterclasses a Europa i als Estats Units.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/