Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 23 d'agost 21.00 h. Schubertiada 2019. CHRISTOPH PRÉGARDIEN - MALCOLM MARTINEAU

Activitats destacades
Concert 23 d'agost 21.00 h. Schubertiada 2019. CHRISTOPH PRÉGARDIEN - MALCOLM MARTINEAU
Inici: 23/08/2019  - 
web 5. ChristophPregardien

 

Divendres, 23 d'agost
Hora: 21.00 h.

CHRISTOPH PRÉGARDIEN, tenor

MALCOLM MARTINEAU, piano

Franz Schubert - Die schöne Müllerin

PROGRAMA

Franz Schubert
Die schöne Mullerin, D. 795

CHRISTOPH PRÉGARDIEN, tenor
Precís control vocal, dicció clara, musicalitat intel·ligent i l'habilitat d'arribar al cor amb tot el que canta assegura a Christoph Prégardien un lloc entre els més importants tenors lírics del món. Actua regularment amb orquestres de tot el món, incloent-hi les Filharmòniques de Viena i Berlín, l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, l'Orquestra del Concertgebouw d'Amsterdam, Staatskapelle Dresden o la Gewandhausorchester Leipzig. El seu ampli repertori orquestral inclou els grans oratoris barrocs, clàssics i romàntics, així com obres del segle XVII (Monteverdi, Purcell, Schütz) i del XX (Britten, Killmayer, Rihm, Stravinsky). Especialment apreciat com a cantant de lied, els seus compromisos aquesta temporada inclouen una gira pels Estats Units i recitals al Temple Church, el Wigmore Hall, el Concertgebouw o la Schubertiade Schwarzenberg.

web MalcolmMartineau_600

MALCOLM MARTINEAU, piano
Nascut a Edimburg, estudia al S. Catharine's College i al Royal College of Music. Un dels grans acompanyants de piano de la seva generació, ha treballat amb bona part dels cantants de lied més importants del món. Ha presentat al Wigmore Hall la integral de les cançons de Britten, a St. Johns Smith Square les de Debussy i Poulenc (que també ha enregistrat) i al Festival d'Edimburg la de Wolf. Ha actuat als auditoris i festivals més importants d'Europa, així com al Carnegie Hall i l'Alice Tully de Nova York i l'Òpera de Sidney. El 2004 va ser anomenat Doctor Honoris Causa per la Reial Acadèmia Escocesa de Música i Art Dramàtic i en 2009 Pianista Acompanyant Internacional. El 2011 va ser el director artístic del Festival de Lieder de Leeds.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/