Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert, 25 d'agost. 19.30 h. Schubertiada 2019. JOYCE DIDONATO - DAVID ZOBEL

Activitats destacades
Concert, 25 d'agost. 19.30 h. Schubertiada 2019. JOYCE DIDONATO - DAVID ZOBEL
Inici: 25/08/2019  - 
web 8. JoyceDiDonato

 

Diumenge, 25 d'agost
Hora: 19.30 h.

JOYCE DIDONATO, mezzosoprano
DAVID ZOBEL, piano

Franz Schubert - Winterreise

PROGRAMA

Franz Schubert
Winterreise, D. 911

YOYCE DIDONATO, mezzosoprano
Guanyadora de diversos Grammy i del premi especial Olivier 2018 a l'èxit més destacat en òpera, Joyce DiDonato, nascuda a Kansas, captiva les audiències de tot el món i ha estat proclamada "potser la cantant més convincent de la seva generació" pel New Yorker. Els papers recents de Joyce en òpera inclouen la germana Helen (Dead Man Walking) al Teatro Real de Madrid i el Barbican Center de Londres, així com a Maria Stuarda al Metropolitan de Nova York, la ROH de Londres i el Liceu de Barcelona. Entre les seves actuacions més recents destaquen recitals amb el Quartet Brentano al Wigmore Hall i amb Antonio Pappano a la ROH. La temporada 2018/19 veurà el debut de Joyce com a Didon (Les Troyens) amb escena a l'Òpera de Viena i com a Agrippina en concert amb Il pomo d'oro al Gran Teatre del Liceu al maig, així com el llançament del seu àlbum SongPlay i Winterreise en recital.

web DavidZobel_600

DAVID ZOBEL, piano
El pianista francès David Zobel ha rebut una Beca Fulbright i un Premi Sony ES a l'excel·lència musical. Va obtenir el títol d'acompanyant de la Juilliard School i de preparador de cantants del Conservatori Nacional Superior de Música de París. Exerceix una reeixida carrera com a pianista acompanyant i correpetidor d'òpera a França i a l'estranger. Acompanya regularment a cantants en concursos tan importants com el Concurs Internacional de Cant Plácido Domingo, el Concurs Queen Elisabeth i el Concurs Internacional de Cant Hans Gabor Belvedere a Viena. Amb Joyce DiDonato, David Zobel s'ha presentat en alguns dels escenaris de concerts més prestigiosos del món, com el Teatre alla Scala, al Wigmore Hall, el Gran Teatre del Liceu, La Monnaie de Brussel·les i el Teatre dels Camps Elisis.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/