Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 25 d'agost. 21.00 h. Schubertiada 2018 - MOJCA ERDMANN - GEROLD HUBER

Activitats destacades
Concert 25 d'agost. 21.00 h. Schubertiada 2018 - MOJCA ERDMANN - GEROLD HUBER
Inici: 25/08/2018  - 
Mojca-Erdmann_-Felix-Broede_600x600

 

Dissabte, 25 d'agost
Hora: 21.00 h

MOJCA ERDMAN, soprano
GEROLD HUBER, piano

Lieder de Schubert. Mozart, Strauss, Schumann, Reimann, Rihm i Mendelssohn.

PROGRAMA

Richard Strauss - Die Vershwiegen, op. 10/6
Wolfgang Amadeus Mozart - Das Veilche, K. 476
Richard Strauss - Ich wollt ein Sträusslein binde, op. 68/2
Franz Schubert - Heidenröslein, D. 257
Richard Strauss - Die Zeitlose, op. 10/7
Robert Schumann - Der schwere Abend, op. 90/6
Richard Strauss - Drei Lieder der Ophelia, op. 67/5-7
Wolfgang Rihm - Ophelia sings
Aribert Reimann - Helena (Ollea, n. 3)
Richard Strauss - Die Nacht, op. 10/1
Robert Schumann - Requiem, op. 90/6
Richard Strauss - Allerseelen, op. 10/8
Franz Schubert - Am Tage aller Seelen, D. 343
Richard Strauss - Ich schwebe, op. 48/2
Felix Mendelssohn - Auf Flügeln des Gesanges, op. 34/2
Richard Strauss - Der Stern, op. 69/1
Aribert Reimann - Kluge Sterne (Ollea, n. 4)

MOJCA ERDMANN, soprano
Artista en alça en el panorama musical internacional, aquesta temporada 2017/18 ha debutat amb la Houston Symphony Orchestra cantant el Te Deum de Dvorak i la Simfonia n. 4 de Mahler dirigida per Andrés Orozco Estrada; ha cantat Lulu al Tokyo's NHK Hall, ha tornat al Gran Teatre del Liceu amb el Rèquiem alemany de Brahms i ha interpretat els Liebesliederwalzer de Brahms a Grafenegg. Sempre interessada en la música contemporània, ha estrenat, juntament amb el Kuss Quartet, el cicle Die schönen Augen der Frühlingsnacht escrit per a ella per Aribert Reimann; ha interpretat amb l'HR Sinfonieorchester al Tonhalle de Zuric From Melodious Lay, de Brett Dean, i al Mozartfest Wurzburg, Versuch über die Fuge de Jörg Widmann amb l'Irish Chamber Orchestra, així com el paper de Claudia a Stilles Meer, de Toshio Hosokawa, a l'Òpera d'Hamburg, dirigida per Kent Nagano.

Gerold-Huber_c-Marion-Koell_600x600

GEROLD HUBER, piano
Gerold Huber va estudiar piano amb Friedemann Berger a la Musikhoschschule de Munic i va assistir a les classes de lied de Dietrich Fischer-Dieskau a Berlín. El 1998 va ser guardonat amb el Premi Internacional Pro Musicis amb Christian Gerhaher. Des de 2013 és professor d'acompnayament de lied a la Hochschule für Musik de Würzburg. Ha aparegut en festivals de renom i importants sales de concerts, com ara el Konzertverein de Viena, el Wigmore Hall Londres o l'Òpera de Munic, actuant amb Christian Gerhaher, Franz-Josef Selig, Mojca Erdmann, Diana Damrau, Ruth Ziesak, Maximilian Schmitt, Christiane Karg, Rolando Villazon i d'altres. És el director artístic del festival Pollinger Tage Alter und Neuer Musik. Els seus enregistraments amb Christian Gerhaher, tots ells publicats per Sony Classic, han estat guardonats amb diversos premis, entre ells el Premi Gramophone l'any 2015 per Nachtviolen.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/