Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 26 agost. 21.00 h. Schubertiada 2018. ANNA LUCIA RICHTER - GEROLD HUBER

Activitats destacades
Concert 26 agost. 21.00 h. Schubertiada 2018. ANNA LUCIA RICHTER - GEROLD HUBER
Inici: 26/08/2018  - 
Anna-Lucia-Richter_-Herman-Claerchen-Baus_600x600

 

Diumenge, 26 d'agost
Hora: 21.00 h

ANNA LUCIA RICHTER, soprano
GEROLD HUBER, piano

Lieder de Schubert i Schumann

PROGRAMA

Franz Schubert
Heimliches Lieben; D. 922
Dass sie hier gewesen, D. 775
Die junge Nonne, D. 828
Der Einsame, D. 800
Nacht und Träume, D. 827
Earlfsee, D. 586
Fischers Liebesglück, D. 933
Herbst, D. 945
Nur wer die Sehnsucht kennt; D. 877
Wonne der Wehmut, D. 260
Thekla, D. 595
Bei dir allein, D. 866

Robert Schumann
Liederkreis, op. 39

ANNA LUCIA RICHTER, soprano
Va estudiar amb Kurt Widmer a Basilea i va completar els seus estudis de cant a l'Acadèmia de Música de Colònia. Ha cantat amb l'Orquestra Simfònica de Londres, la Simfònica de San Francisco, l'Orquestra del Concertgebouw d'Amsterdam o l'Orquestra de París, i amb directors com Bernard Haitink, Roger Norrington o Thomas Hengelbrock. Es dedica intensament al lied i ha actuat en sales i festivals com el Heidelberger Frühling, la Schubertiade Schwarzenberg o el Wigmore Hall. Els seus programes inclouen sovint obres contemporànies per exemple Singet Leise, de Moritz Eggert, o el cicle Ophelia Sings, compost per Wolfgang Rihm per a ella. En el terreny operístic, la soprano ha actuat recentment a Elegie für Junge Liebende de Henze; el seu repertori inclou també els papers de Barbarina (Le nozze di Figaro), Ilia (Idomeneo) i Zerlina (Don Giovanni), així com Eurydice / La Música a Orfeo, de Monteverdi.

Gerold-Huber_c-Marion-KoellR_600x600

 

GEROLD HUBER, piano
Gerold Huber va estudiar piano amb Friedemann Berger a la Musikhochschule de Munic i va assistir a les classes de lied de Dietrich Fischer-Dieskau a Berlín. El 1998 va ser guardonat amb el Premi Internacional Pro Musicis amb Christian Gerhaher. Des de 2013 és professor d'acompanyament de lied a la Hochschule für Musik de Würzburg. Ha aparegut en festivals de renom i importants sales de concerts, com ara el Konzertverein de Viena, el Wigmore Hall Londres o l'Òpera de Munic, actuant amb Christian Gerhaher, Franz-Josef Selig, Mojca Erdmann, Diana Damrau, Ruth Ziesak, Maximilian Schmitt, Christiane Karg, Rolando Villazon i d'altres. És el director artístic del festival Pollinger Tage Alter und Neuer Musik. Els seus enregistraments amb Christian Gerhaher, tots ells publicats per Sony Classic, han estat guardonats amb diversos premis, entre ells el Premi Gramophone l'any 2015 per Nachtviolen.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/