Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 29 agost. 21.00 h. Schubertiada 2019. MARIE SEIDLER - MANUEL WALSER - WOLFRAM RIEGER

Activitats destacades
Concert 29 agost. 21.00 h. Schubertiada 2019. MARIE SEIDLER - MANUEL WALSER - WOLFRAM RIEGER
Inici: 29/08/2019  - 
web 11. MarieSeidler

 

Dijous, 29 d'agost
Hora: 21.00 h

MARIE SEIDLER, mezzosoprano
MANUEL WALSER, baríton
WOLFRAM RIEGER, piano

Hugo Wolf - Spanisches Liederbuch

PROGRAMA

Hugo Wolf
Spanisches Liederbuch

MARIE SEIDLER, mezzosoprano
Graduada recentment a la Musikhochschule de Frankfurt, prèviament va concloure els seus estudis a la Royal Academy of Music a Londres amb matrícula d'honor. És guanyadora del premi del concurs internacional de lied de l'Hugo-Wolf-Akademie d'Stuttgart i el premi Trude Eipperle Rieger. Ha rebut masterclasses de Thomas Hampson, Brigitte Fassbaender i Malcolm Martineau. El seu debut operístic va ser el 2012, en el paper principal de L'enfant et les sortilèges a l'òpera d'Aquisgrà; el 2014 va fer el paper de Ciesca (Gianni Schicchi) a la Musikhochschule de Frankfurt. Ha interpretat també els papers d'Olga (Eugeni Oneguin) i Annio (La clemenza di Tito) en versió de concert. En concert ha cantat, entre d'altres, la Missa en la major de J.S. Bach al King's Place de Londres sota la direcció de Laurence Cummings i ha estat solista al Haendel Festival també de Londres.

web 11. ManuelWalser

 

MANUEL WALSER, baríton
El suís Manuel Walser va finalitzar els seus estudis a la Hochschule für Musik "Hanns Eisler" de Berlin el 2015. Va rebre el primer premi del jurat i del públic al Das Lied International Song Competition de Berlin en l'edició 2013 i també va ser guardonat al Stella Maris International Song Competition el 2014. Des de la temporada 15/16 és membre de l'Ensemble de l'Òpera de Viena on ha participat en obres com Don Giovanni, La Bohème, Un Ballo in Maschera, Rigoletto, Le Nozze di Figaro o Il Barbiere di Sibiglia. Se'l pot sentir regularment en recitals amb Alexander Fleischer, Wolfram Rieger, Jonathan Ware o Justus Zeyen. Ha ofert recitals als festivals de Salzburg, Oxford Lieder, de Pasqua de Bayreuth, de Lucerna i la Schubertiade Schwarzenberg i a la Filharmònica de Berlín, la Filharmònica de París, el Musikverein de Viena, el Konzerthaus de Berlin i el Wigmore Hall de Londres.

web WolframRieger_1200x600

WOLFRAM RIEGER, piano

Va estudiar a la Hochschule für Musik a Munic amb Erik Werba i Helmut Deutsch i va assistir a diverses classes magistrals amb Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau. Va començar a ensenyar a la Hochschule de Munic el 1991 quan encara era estudiant; el 1998 es va convertir en professor de la Hochschule für Musik "Hanns Eisler" de Berlin i celebra regularment classes magistrals a Europa i el Japó. És convidat regularment a importants centres de música i festivals de tot el món, com ara les Schubertíades de Feldkirch i Vilabertran, el Concertgebouw d'Amsterdam, el Wigmore Hall de Londres i el Konzerthaus i el Musikverein de Viena. Ha acompanyat, entre d'altres, Brigitte Fassbaender, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Dietrich Fischer-Dieskau, Matthias Goerne i Thomas Quasthoff.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/