Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 2 de setembre. 21.30 h. Schubertíada 2017 - CAMERATA432 - M. CANTOREGGI

Activitats destacades
Concert 2 de setembre. 21.30 h. Schubertíada 2017 - CAMERATA432 - M. CANTOREGGI
Inici: 02/09/2017  - 
Camerata 432 WEB

Dissabte, 2 d'agost
Hora: 21.30 h

CAMERATA432
MURIELCANTOREGGI, violí i direcció

Obres de Haydn, Schubert, Cervelló i Mozart

La Camerata 432, l'orquestra nascuda en el si de la Schubertíada, s'afegeix també a la celebració dels 25 anys del festival. Amb la prestigiosa violinista Muriel Cantoreggi com a directora, l'orquestra interpretarà un programa molt vienès que inclou també l'Ofrena a Franz Schubert, obra composta per Jordi Cervelló per celebrar la 20a edició de la Schubertíada.

PROGRAMA
Concert per a violí i orquestra en do major, Hob. VIIa: 1, de Joseph Haydn

Fünf deutsche Tänze und sieben Trios, D. 90, de Franz Schubert

Ofrena a Franz Schubert, de Jordi Cervelló

Simfonia n. 29 en la major, K. 201, de Wolfgang Amadeus Mozart

CAMERATA432
La Camerata 432 és una orquestra de cambra nascuda el 2009 en el marc de la Schubertíada a Vilabertran. Està integrada per músics en la seva major part nascuts o residents a Catalunya, amb una àmplia experiència en formacions de cambra i orquestrals. Tots ells s'han format en les millors universitats europees com Berlín, Viena, Londres, Amsterdam i Basilea i han format part de les principals orquestres de joves d'Europa com la JONDE, la European Union Youth Orchestra i la Gustav Mahler Jugend Orchester. Actualment són solistes habituals dels principals escenaris nacionals i internacionals. L'ensemble destaca per la seva vitalitat i per plantejar una nova manera d'entendre la música de cambra.

Muriel web

MURIEL CANTOREGGI, violí i direcció
Nascuda a França, va passar la seva infantesa a Luxemburg. Els seus estudis de violí la van portar a París, com a alumna de Régis Pasquier; a Utrecht, on va estudiar amb Wiktor Liberman i finalment a Berlín, acabant els seus estudis a la Hanns Eisler Hochschule amb Christoph Poppen. Sent encara estudiant, va ser concertino de la Jove Orquestra de la Unió Europea, on va tocar sota la batuta de Carlo Maria Giulini, Valdimir Ashkenazy o Bernard Haitink i des de 1995 fins a 2007 va ser concertino de l'Orquestra de Cambra de Munich. Des d'abril de 2009 és professora en la Hochschule für Musik Freiburg. El seu repertori va des del Barroc fins a la música contemporània i la música de cambra té un paper molt important a la seva vida musical.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/