Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 30 d'agost. 21.00 h Schubertiada 2019. KATHARINA KONRADI - ERIC SCHNEIDER

Activitats destacades
Concert 30 d'agost. 21.00 h Schubertiada 2019. KATHARINA KONRADI - ERIC SCHNEIDER
Inici: 30/08/2019  - 
web 12. KatharinaKonradi

Divendres, 30 d'agost
Hora: 21.00 h

KATHARINA KONRADI, soprano
ERIC SCHNEIDER, piano

Lieder de Kurtág, Clara i Robert Schumann, Debussy, Brahms i Krenek

PROGRAMA

György Kurtág
József Attila, töredékek, op. 20 (sel.)

Robert Schumann
Sechs Gesänge, op. 107

Claude Debussy
Ariettes oubliées, L. 60

Clara Schumann
Liebeszauber, op. 13/3
ch stand in dunklen Träumen, op. 13/1
Sie liebten sich beide, op. 13/2
Warum willst du and're fragen, op. 12/11
Die Lorelei

Johannes Brahms
Ständchen, op. 106/1
Mädchenlied, op. 85/3
Das Mädchen, op. 95/1
O wüsst' ich doch den Weg, op. 63/8
Das Mädchen spricht, op. 107/3
Wie Melodien zieht es mir, op. 105/1

Ernst Krenek
Ô Lacrimosa, op. 25

KATHARINA KONRADI, soprano
Els premis del Deutsche Musikwettbewerb i la Fundació Walter und Charlotte Hamen (2017) van marcar un punt d'inflexió en la seva encara curta carrera; tot seguit va participar en la inauguració de la temporada 2017/18 de la NDR Elbphilharmonie Orchester i va debutar a l'Òpera d'Hamburg com a Ännchen (Der Freischtuz). Des de la temporada 2015/16 forma part de la companyia de l'Òpera de Wiesbaden, on interpreta, entre d'altres, Pamina (La flauta màgica), Susanna (Les noces de Fígaro), Zerlina (Don Giovanni) o Zdenka (Arabella). Ha estat també convidada de l'Orquestra de la Tonhalle de Zurich, l'Orquestra Filharmònica de Dresden o l'Orquestra de París. Nascuda a Bixkek (Kirguizistan), va començar la seva formació com a cantant amb Julie Kaufmann el 2009, a Berlín. Va completar el seu màster en interpretació de lied amb Christiene Iven i Donald Sulzen a la Hochschule für Musik und Theater de Munic.

web SchneidercPeter-Adamik_600

ERIC SCHNEIDER, piano
Eric Schneider va estudiar piano i matemàtiques. Després dels seus primers recitals de piano i premis en concursos va decidir continuar els seus estudis de lied amb Hartmut Höll. La seva carrera va rebre aportacions molt influents de pianistes com Paul Badura-Skoda i Alfred Brendel, així com d'Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau. Les seves actuacions com a acompanyant de lied l'han portat al Teatre alla Scala de Milà, al Carnegie Hall de Nova York i a l'Òpera de Tòquio, entre altres llocs. Ha estat convidat habitual en festivals il·lustres com la Schubertiade Schwarzenberg, el Festival de Salzburg i al Festival de Música d'Estiu de Tanglewood. Nombrosos enregistraments molt elogiats documenten la seva excepcional posició com a acompanyant de lied, col·laborant amb cantant com Christiane Oelze, Hans Peter Blochwitz, Christine Schäffer i Matthias Goerne.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/