Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / Concert 31 d'agost. 21.00 h. Schubertíada 2018. CHRISTOPH PRÉGARDIEN - JULIUS DRAKE

Activitats destacades
Concert 31 d'agost. 21.00 h. Schubertíada 2018. CHRISTOPH PRÉGARDIEN - JULIUS DRAKE
Inici: 31/08/2018  - 
Christoph-Prégardien-2_-Hans-Morren_600x600

Divendres, 31 d'agost
Hora: 21.00 h

CHRISTOPH PRÉGARDIEN, tenor
JULIUS DRAKE, piano

Obres de Schubert i Mahler

PROGRAMA

Franz Schubert
Lieder a partir de poemes d'Ernst Schulze
Auf der Bruck, D. 853
Der liebliche Stern, D. 861
Im Walde, D. 834
Um Mitternacht, D. 862
Lebensmut, D. 883
Im Frühling, D. 882
An main Herz, D. 860
Im Jäner 1817, D. 876
Über Wildemann, D. 884

Gustav Mahler
Lieder eines fahrenden Gesellen

Franz Schubert
Dass sie hier gewesen, D. 775
Du bist die ruh, D. 776
Greisengesang, D. 778
Nacht und Träume, D. 827
Fischerweise, D. 881
Der Winterabend, D. 938

CHRISTOPH PRÉGARDIEN, tenor
Precís control vocal, dicció clara, musicalitat intel·ligent i l'habilitat d'arribar al cor amb tot el que canta assegura a Christoph Prégardien un lloc entre els més importants tenors lírics del món. Actua regularment amb orquestres de tot el món, incloent-hi Filharmòniques de Viena i Berlín, l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, l'Orqeustra del Concertgebouw d'Amsterdam, Staatskapelle Dresden o la Gewandhausorchester Leipzig. El seu ampli repertori orquestral inclou els grans oratoris barrocs, clàssics i romàntics, així com obres del segle XVII (Monteverdi, Purcell, Schütz) i del XX (Britten, Killmayer, Rihm, Stravinsky). Especialment apreciat com a cantant de lied, els seus compromisos aquesta temporada inclouen una gira pels Estats Units i recitals al Temple Church, el Wigmore Hall, el Concertgebouw o la Schubertiade Schwarzenberg.

Julius-Drake_c-Sim-Canetty-Clarke_600x600

JULIUS DRAKE, piano
Gaudeix de reputació internacional com un dels millors instrumentistes en el seu camp, col·laborant amb bona part dels principals cantants del món. Apareix regularment als festivals i seus musicals més importants: Aldeburgh, Edimburg, Munic, Schubertiade Schwarzenberg, Salzburg, Carnegie Hall i Lincoln Center Nova York, el Concertgebouw d'Amsterdam i BBC Proms London. Els concerts de les pròximes temporades inclouen recitals a la seva sèrie, "Julius Drake and Friends" a l'històric Middle Temple Hall de Londres amb Christine Rice, Iestyn Davies, Simon Keenlyside i Ian Bostridge, així com concerts al Barbican de Londres i al Teatro de la Zarzuela amb Danielle De Niese, al Carnegie Hall i al Wigmore Hall amb Alice Coote, a Florència, Viena, Schwezingen i Wiesbaden amb Gerald Finley, a Madrid i Amsterdam amb Sarah Connolly i a Londres i la Schubertiade Schwarzenberg amb Christoph Prégardien.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/