Banner

Canònica de Santa Maria de Vilabertran / Activitats destacades / CONCERT FAMILIAR. Concert 27 d'agost. 18.00 h. Schubertíada 2017 - SOLISTES CAMERATA 432 - D. PUERTAS

Activitats destacades
CONCERT FAMILIAR. Concert 27 d'agost. 18.00 h. Schubertíada 2017 - SOLISTES CAMERATA 432 - D. PUERTAS
Inici: 27/08/2017  - 
Camerata 432 WEB

 

CONCERT FAMILIAR

Diumenge, 27 d'agost
Hora: 18.00 h.
Preu: 10 € - Gratuït per a menors de 8 anys.

SOLISTES DE LA CAMERATA 432
DAVID PUERTAS, narrador

La petita Schubertíada. Un berenar amb Franz Schubert

Vols saber DE VERITAT què és una Schubertíada? Vols estar AL BELL MIG d'una trobada de músics? Vols BERENAR mentre escoltes i cantes música de Schubert? Això és el que més agradava a Franz SCHUBERT: trobar-se amb els amics i fer música, prendre un suc de taronja i escoltar un VIOLÍ, assaborir unes galetes de xocolata i deixar-se endur per la VEU càlida del violoncel.

Vine a viure amb nosaltres una AUTÈNTICA Schubertíada per a petits i grans presentada per David Puertas amb la Camerata 432

CAMERATA432
La Camerata432 és una orquestra de cambra nascuda el 2009 en el marc de la Schubertíada a Vilabertran. Està integrada per músics en la seva major part nascuts o residents a Catalunya, amb una àmplia experiència en formacions de cambra i orquestrals. Tots ells s'han format en les millors universitats europees com Berlin, Viena, Londres, Amsterdam i Basilea i han format part de les principals orquestres de joves d'Europa com la JONDE, la European Union Youth Orchestra i la Gustav Mahler Jugend Orchester. Actualment són solistes habituals dels principals escenaris nacionals i internacionals. L'ensemble destaca per la seva vitalitat i per plantejar una nova manera d'entendre la música de cambra.

david puertas web

DAVID PUERTAS, narrador
Divulgador musical, ha creat desenes d'espectacles familiars per a orquestres, cobles, grups de cambra i tot allò que soni i que se li posi pel davant. Va estudiar música al Conservatori de Barcelona i al del Liceu i es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·labora habitualment amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, el Palau de la Música Catalana, l'Auditori Pau Casals del Vendrell, l'Orquestra de Lleida, l'Orquestra Camerata XXI, l'Orquestra de Cambra de Granollers, la Banda Municipal de Barcelona, Ibercàmera, el Conservatori de Cervera, etcètera.
És autor d'una dotzena de llibres divulgatius i és inventor del sidoku, el sudoku musical (http://www.sidokus.com/). 

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/