Banner

Castell de Miravet / Activitats destacades / CANCEL·LACIÓ MIRAROCK 2019

Activitats destacades
CANCEL·LACIÓ MIRAROCK 2019
Inici: 28/06/2019  - 
Sense títol

COMUNICAT DE PREMSA MIRAROCK 2019

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Miravet han decidit cancel·lar el festival Mirarock  2019 que s’havia de celebrar aquest dissabte al castell de Miravet. La mesura s’ha pres davant la situació d’emergència que viu el territori arran de l’incendi forestal declarat dimecres passat a la comarca de la Ribera d’Ebre i que afecta ja a dues comarques més.

La decisió s’ha pres per responsabilitat amb el territori i per donar compliment a les recomanacions del Govern de la Generalitat i dels serveis d’emergències d’evitar les activitats que puguin posar en risc la seguretat de les persones i salvaguarda del medi natural. L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet volen mostrar la nostra solidaritat amb totes les institucions, professionals, voluntaris i voluntàries i totes les persones que estan treballant en l’extinció de l’incendi que afecta el país.

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet volen agrair la comprensió dels artistes que havien de participar al Mirarock (Doctor Prats, SUU i La Soul Machine) que des del primer moment ens han ofert la seva total col·laboració i s’han posat al costat de la decisió presa.

Finalment, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet demanen disculpes a totes les persones que volien gaudir del Mirarock 2019 i que no ho podran fer, ho lamentem molt però també estem segurs que tothom entén i comparteix la decisió de cancel·lar el concert. En aquest sentit, aprofitem per recordar que l’organització retornarà, en els propers dies, els diners de les entrades que ja s’han venut de forma anticipada. Les entitats organitzadores estan treballant en la possibilitat de buscar una data alternativa en els propers mesos per dur a terme la celebració del concert.  

Miravet, 28 de juny de 2019

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/