Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 13 de juliol. 19è Festival de Música. C. ARIMANY - P. RODRÍGUEZ

Activitats destacades
Concert 13 de juliol. 19è Festival de Música. C. ARIMANY - P. RODRÍGUEZ
Inici: 13/07/2019  - 
web foto arimany

Disssabte, 13 de juliol
Monestir de Sant Pere de Rodes. Església.
Hora: 20 h

DE MOZART A VERDI
CLAUDI ARIMANY, flauta
PEDRO RODRÍGUEZ, piano
Obres de: Mozart, Brahms, Verdi

CLAUDI ARIMANY, flauta
Jean-Pierre Rampal: "Claudi Arimany és un dels més grans flautistes de la seva generaciö".
Considerat hereu directe Jean-Pierre Rampal pel que fa a l'estil d'interpretar i d'entendre l'art de la música, de qui va ser alumne i company d'escenari en múltiples concerts. Arimany utilitza en els seus concerts l'emblemàtica flauta d'or W.S. Haynes de J.P. Rampal. Ha ofert concerts a pràcticament tots els països d'Europa, i també a Rússia, Estats Units, Canadà, Brasil, Israel, Liban, Kazakhistan, Thailandia, Xina, Japó, entre altres. Actuant en els més importants auditoris com el Chicago Simphony Hall, el Carnegie Hall de Nova York, al Palau de la Música Catalana, Concertgebouw d'Amsterdam, Tchaikowsky de Moscou, Gasteig de Munic, Salle Pleyel i Salle Gaveau de París, Beijing Concert Hall o el Suntory Hall de Tòquio, entre molts altres.
Ha actuat sempre de com a solista, juntament amb artistes com JP Rampal, M. Nordmann, M. Maisky, C. Scimone, F. Ayo, N. Zabaleta, V. dels Àngels, C. Orbelian. Ha estat convidat per les orquestres més importants del món, com English Chamber Orchestra, Filharmònica de Berlín Kammerorchester, Orquesta Nacional Symphony, Philarmonia Virtuosi de Nova York. Compta amb una àmplia discografia publicada per firmes com SONY Classical, NOVALIS, DELOS... molts CDs dels quals han estat premiats.

web Rodriguez Pedro

PEDRO RODRÍGUEZ, piano
Natural de Sant Sebastià, col·labora amb diverses orquestres com la OSE (Sinfónica de Euskadi), OSN (Sinfónica de Navarra). Ha actuat en grups de cambra, en països com Alemanya, França, Anglaterra, Itàlia o Espanya.
En recitals ha acompanyat a cantants com Ainhoa Arteta, Maite Beaumont, Maria Belcheva, Marcin Bronikowski, Claudia Codreanu o Luis Dámaso, entre altres. També és acompanyant oficial en concursos internacionals de cant com "Julian Gayarre" (Pamplona) i Montserrat Caballé (Andorra, Saragossa) i el concurs internacional de violí "Pablo Sarasate".

PROGRAMA:

I PART

Franz Xaver MOZART (fill de Wolfgang Amadeus Mozart)
Rondo en mi menor per a flauta i piano

Johannes BRAHMS
Sonata Op. 120 nº 1 en Fa menor
Allegro appassionato
Andante un poco adagio
Allegretto grazioso
Vivace

II PART

Carl REINECKE
Sonata "Undine" Op. 167
Allegro
Intermezzo
Andante tranquillo
Molto vivace

Giuseppe VERDI - Emmanuele KRAKAMP
Fantasia sobre "La Traviata"

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/