Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 17 d'agost. 19è Festival de Música - TRANSYLVANIAN PIANO TRIO

Activitats destacades
Concert 17 d'agost. 19è Festival de Música - TRANSYLVANIAN PIANO TRIO
Inici: 17/08/2019  - 
web Transylvanian Piano Trio II

Dissabte, 17 d'agost
Hora: 20 h
Preu: 22€

VIENA
TRANSYLVANIAN PIANO TRIO
Vlad Raceu, violí
Octavian Lup, violoncel
Aurelia Visovan, piano
Obres de: Beethoven, Schubert

TRANSYLVANIAN PIANO TRIO
Fundat el 2018 a Romania per tres músics ja aclamats internacionalment, el Transylvanian Piano Trio aviat es proclama com un dels grups de cambra més buscats del seu país.

Els seus integrants, Vlad Raceu (violí solista de la Satu Mare State Philharmonic, concertemeister de la Transylvanian State Philharmonic Cluj-Napoca i conferenciant a l'Acadèmia de Música G. Dima Cluj-Napoca), Octavian Lup (professor al Dinu Lipati College de Bucarest, solista de les orquestres més importants de Romania, incloent la George Enescu Philharmonic i la Radio Chamber Orchestra de Bucarest) i Aurelia Visovan (professora assistent de la Universitat de Música de Viena i a la Universitat de Música de Nürnberg, solista de piano amb actuacions com la Berliner Philarmonie), van crear el trio amb l'objectiu de promoure la música de cambra al seu país natal, així com apropar el repertori dels trios amb piano al públic.

Han estat convidats a actuar a festivals importants, com a la Tardor Musical o el Festival Mozart de Cluj-Napoca, als Musicals Days de Satu Mare, entre d'altres.

També han interpretat el triple concert de Beethoven amb l'Orquestra Dinu Lipati Philharmonic a Satu Mare, sota la batuta de Georghe Costin.

PROGRAMA

I PART

Ludwig van Beethoven
Trio en Re Major, Op. 70 No. 1, "Fantasma"
I. Allegro vivace e con brio
II. Largo assai ed espressivo
III. Presto

II PART

Franz Schubert
Trio n. 2, en Mi bemoll Major, D. 929
I. Allegro
II. Andante con moto
III. Scherzo. Allegro moderato

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/