Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 17 d'agost. OFF FESTIVAL - 18è Festival de Música - R. KUPERSCHMIDT - G. MUNDROV

Activitats destacades
Concert 17 d'agost. OFF FESTIVAL - 18è Festival de Música - R. KUPERSCHMIDT - G. MUNDROV
Inici: 17/08/2018  - 
web_Roman Kuperschmidt

OFF FESTIVAL
Església del Port de la Selva

Divendres, 17 d'agost
Hora: 22 h
Preu: 6 € (1 concert), 10 € (2 concerts) i 15 € (3 concerts)

NIT DE TANGOS I BOLEROS
ROMAN KUPERSCHMIDT, clarinet
GEORGI MUNDROV, piano

ROMAN KUPERSCHMIDT, clarinet
Nascut a Rússia, Roman Kuperschmidt és descrit per la premsa com una joia excepcional dins dels clarinetistes. Des dels 7 anys que toca el seu instrument i als 12 ja va fer el seu primer concert amb l'Orquestra Estatal Russa de Kazan. Amb estudis a Rússia i a Karlsruhe amb W. Meyer i més tard amb P. Loeffler Asal, el seu reconeixement va venir en guanyar el Gran Premi del Concurs Internacional de Clarinet de Moscou. Ha actuat arreu d'Europa, Estats Units, Israel i el Líban. Ha enregistrat nombrosos CDs, que han rebut gran reconeixement per part de la crítica. El seu repertori inclou les grans obres per a clarinet, però també té interès per la música moderna i, en especial per la música klezmer.

GEORGI MUNDROV, piano
Pianista d'origen búlgar, reconegut per ser un poeta del piano, que deixa participar al públic en les seves reflexions musicals, va començar els seus estudis quan tenia sis anys al Conservatori de la seva ciutat, Stara Zagora. El seu primer recital el va fer a l'edat de nou anys al Bulgaria Hall, a Sofia, on va ser elogiat per la premsa i la televisió nacional. Des de llavors, ha actuat als més prestigiosos festivals d'arreu del món. Ha actuat com a solista amb nombroses orquestres, sota la batuta de reconeguts directors. Ha participat a la televisió de Kuwait i a la radio RTV de Bulgària, entre d'altres.

PROGRAMA
Tangos i boleros en versió clarinet i piano

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/