Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 18 d'agost. OFF FESTIVAL. 17è Festival de Música - NIT DE TANGO

Activitats destacades
Concert 18 d'agost. OFF FESTIVAL. 17è Festival de Música - NIT DE TANGO
Inici: 18/08/2017  - 
Fabio Furia web

 

OFF FESTIVAL - Església del Port de la Selva

Divendres, 18 d'agost
Hora: 22 h
Preu: 6 € (1 concert), 10 € (2 concerts), 15 € (3 concerts)

NIT DE TANGO: ADIOS NONINO
FABIO FURIA, bandoneó
WALTER AGUS, piano

Una nit de TANGO, amb l'extraordinari bandoneonista Fabio Furia, que ens oferirà els tangos de Laurenz, Plaza, Piazzolla o d'ell mateix.
Una nit inolvidable!

FABIO FURA, bandoneó
Fabio Furia: Poli-instrumentista, amb estudis de piano, clarinet i acordió i diplomat al Conservatori de Cagliari (Sardenya), la part més important de la seva activitat artística està dedicada al tango i al bandoneó, l'instrument que millor representa Fabio com a músic. La seva activitat concertística l'ha portat a actuar per tot el món en les sales de concert més importants, incloent la Sala Dvorak de Rudolfinum a Praga, el Teatre Bozar de Brussel·les, l'Onassis Culture Center d'Atenes i la GroBer Saal de Klagenfürt.

WALTER AGUS, piano
Actua regularment com a solista, en grups de cambra de duo a quintet amb orquestra.
Al 1990 va guanyar el premi "Coppa Pianisti d'Italia" (Osimo) i al 2011 va guanyar el segon premi en el concurs Premi Internacional de Piano "S. Rachmaninoff.
Ha actuat en sales i festivals internacionals de renom com Salle Cortot de París el Festival dell'Orangerie de Sceaux i al Teatre d'Atenes.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/