Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 25 d'agost. 18è Festival de Música - L. LORENZANI - D. BOLDRINI

Activitats destacades
Concert 25 d'agost. 18è Festival de Música - L. LORENZANI - D. BOLDRINI
Inici: 25/08/2018  - 
Lenny Lorenzani

Dissabte, 25 d'agost
Hora: 20 h
Preu: 220 €

GALA D'ÒPERA
LENNY LORENZANI, soprano
DAVID BOLDRINI, piano
Obres de: Puccini, Verdi, Mascagni

LENNY LORENZANI, soprano
Després de graduar-se en piano al Conservatori "A. Peri" de Reggio Emilia, amb el Prof. C. C. Mongini, Lenny Lorenzani va completar la seva educació musical amb el diploma de cant al Conservatori de "Riva del Garda" l'any 2004.
Debuta amb "Le Nozze di Figaro" i "La Flauta màgica" de W. A. Mozart.
Amb el mestre i director de teatre Marco Pucci Catena va portar l'òpera italiana a Sao Luis, Brasil, actuant en nombrosos concerts tant a la capital tant com pianista acompanyant o com a cantant, obtenint nombrosos elogis del públic i la crítica.
Ha representat obres com "Il Trovatore" de G. Verdi a Arena di Chioggia, "La prova di un'opera seria" de Gnecco al teatre Bonci de Cesena, "Tosca" a Florència entre altres.
Des de 2012 ha estat convidada habitual als concerts de "Italian Opera Florence" al costat del pianista David Boldrini. Va ser convidada a París al setembre de 2016 per actuar al programa musical a Accueil musical Saint-Marry.
També col·labora regularment amb "Puccini e la sua Lucca International Festival" interpretant la veu com la protagonista de nombrosos recitals. Últimament ha actuat al costat de Fabio Armiliato i Laura Brioli. El 2018 va enregistrar les àries integrals de cambra de F. Cilea pel prestigiós segell japonès Da Vinci-Osaka.

DAVID BOLDRINI, piano
És un virtuós pianista italià, organista, compositor i director d'orquestra i un dels intèrprets més ben considerats dins del repertori clàssic, graduat al Conservatori "Cherubini" de Florència i amb estudis posteriors amb Bruno Canino, Vincenzo Balzani, Paul Badura Skoda i Pier Narciso Masi. Ha guanyat més de cinquanta concursos nacionals i mundials.
David va començar la seva carrera com a músic de cambra acompanyant Katia Ricciarelli, Andrea Bocelli, Maria Luigi Borsi, Bruno Canino, Paolo Chiavacci O. Balan Franco Mezzena i com solista amb orquestres internacionals com l'Orquestra de Bacau, l'Orquestra Craiova, l'Orquestra Formazione Maggio Musicale, l'Orquestra lírica-simfònica del Teatre Giglio de Lucca, l'Orquestra de Cambra de Viotti, l'Orquestra Uanl de Monterrey i l'Orquestra Universitària de Bashkent d'Ankara.
David ha viatjat per tot el món, actuant als llocs més prestigiosos com el Carnegie Hall a Nova York,  la sala de concerts de CRR a Instanbul, la Filharmònica Romana al Casella Hall, el Teatre Chiasso, el Kioko Hall a Tòquio, entre d'altres.
És un profund coneixedor de tot el repertori líric i gaudeix de ser un director d'orquestra. Essent un compositor apreciat, recentment ha publicat la seva primera òpera original en un acte, anomenada "L'Amante" i editada per Da Vinci Publishing.

PROGRAMA
Àries d'òpera italiana:
Le Nozze di Figaro
Tosca
La Traviata
La Bohème
Cavalleria Rusticana
Gianni Schicchi
Adriana Lecouvrier

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/