Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 26 d'agost. 17è Festival de Música. C. NANNESON - E. BARLOW - C. PONTÉN

Activitats destacades
Concert 26 d'agost. 17è Festival de Música. C. NANNESON - E. BARLOW - C. PONTÉN
Inici: 26/08/2017  - 
Cecilia Nanneson web

Dissabte, 26 d'agost
Hora: 20 h
Preu: 20 €

GALA D'ÒPERA

CECILIA NANNESON, soprano
EDITH BARLOW, mezzosoprano
CARL PONTÉN, piano
Obres de: Mozart, Delibes, Bellini, Puccini

CECILIA NANNESON, soprano
Cecilia Nanneson va estudiar a Colònia i a la Guildhall School of Music and Drama de Londres. Ha actuat de solista al teatre de Luzerna i també ha debutat a la Royal Opera de Copenhaguen. Des del 2010 es membre permanent de l'ensemble de la Royal Opera d'Estocolm. I actualment està interpretant papers principals com el de la Vídua Alegre de Franz. Léhar.

Edith Barlow web

EDITH BARLOW, mezzosoprano
Edith Barlow va completar els seus estudis de música clàssica a la Royal Academy of Music de Londres, on va ser guardonada amb el premi de cant Isabel Lucas. Ha interpretat diversos papers per a les òperes El Captaire pel Festival Handel de Londres, Romeu i Julieta per a la East London Opera i l'òpera El Barber de Sevilla per la London Chamber Opera. També va gravar l'Opus 29 de Schumann amb Graham Johnson per les discogràfiques Hyperion i EMI.

Carl Pontén web

CARL PONTÉN, piano
Carl Pontén és un dels pianistes més reconeguts de Suècia i actua regularment tant com a solista com en formacions de música de cambra.
Pontén ha guanyat diversos concursos internacionals,  entre ells el concurs A.M.A. a Itàlia. L'artista ha tocat nombrosos festivals a Luxemburg, Bèlgica, Alemanya i Itàlia, i ha estat convidat a actuar per la Fundació Nobel i el Karolinska Institutet d'Estocolm. Ha realitzat nombroses gires a nivell internacional.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/