Banner

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes / Activitats destacades / Concert 27 de juliol. 19è Festival de Música. M. KUHN - C. EWERS

Activitats destacades
Concert 27 de juliol. 19è Festival de Música. M. KUHN - C. EWERS
Inici: 27/07/2019  - 
web Ewers-Kuhn--2

 

Dissabte, 27 de juliol
Església del Monestir de Sant Pere de Rodes
Hora: 20 h
Preu: 22 €

"DUEL DE PIANO"
MICHAEL KUHN, piano
CHRISTOPH EWERS, piano
Obres de: Chopin, Mendelsson, Bizet

MICHAEL KUHN, piano
Pianista alemany, Michael Kuhn comença les classes de piano amb el seu pare i després continua al Conservatori de Berlín i a Karlsruhe.
Ha estat guanyador de diversos primers premis de concursos i també de guardons artístics d'institucions com l'European Piano Teachers Association o l'International Chopin Music Festival.
Artista versàtil, ha fet nombrosos enregistraments televisius, de ràdio i en CD. És professor a la Universitat de Karlsruhe i convidat regularment a formar part del jurat de concursos intenacionals.
Té a les espatlles una gran carrera de concerts, tant de solista com en música de cambra, a França, Espanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Àustria, Suïssa, Polònia i Luxemburg. També ha fet gires a Mèxic i Estats Units, on també ha estat convidat a impartir classes magistrals.

CHRISTOPH EWERS, piano
Originari del Sud d'Alemanya, Christoph Ewers va estudiar piano i música sacra al Musikhochschule de Stuttgart, a la classe de piano de Karl-Heinz Lautner. Després també va estudiar Medicina.
Després de més de 20 anys com a metge, va reduir la seva activitat per rebre classes magistrals de pianistes com Lev Vlasenko, Peter Feuchtwanger o Alan Fraser i comença a tocar de manera professional.
Fa diversos anys que ja no exerceix de metge, per dedicar-se completament als concerts de piano, tant de solista com en música de cambra.
Forma duo amb el seu germà Michael Ewers, destacadíssim violinista i també amb Michael Kuhn, amb qui ha actuat a Alemanya, França, Itàlia, Espanya i Bèlgica, entre d'altres.
Ha col·laborat amb importants artistes europeus, com per exemple, el reconegut flautista català Claudi Arimany, també és compositor i ha actuat amb diverses orquestres.

PROGRAMA

I PART

Felix Mendelssohn Bartholdy
Overtura de l'Òpera "Les Noces de Camacho"

Frédéric Chopin
Scherzo No. 3, en do sostingut menor, Op. 39
Scherzo No. 4, en Mi Major, Op. 54

Georges Bizet
"L'Arlesienne - Suite"
(Arranjament del propi compositor per a piano a quatre mans)
I. Pastorale
II. Menuett
III. Farandole

II PART

Antonín Dvorák
Tres Peces de "Legends", Op. 59
I. Allegretto non troppo
II. Allegro guisto
III. Molto maestoso

Franz Liszt
4 Estudis
1. La Leggierezza
2. Un sospiro
3. Ab irato
4. Estudi en Fa menor (dels "Études d'execution transcendante")

Georges Bizet
Fantasia sobre "Carmen"
(Arranjament a quatre mans d'Otto Singer)

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/