Banner

La Roca dels Moros - El Cogul / Activitats destacades / NIT A LES PINTURES

Activitats destacades
NIT A LES PINTURES
Inici: 14/08/2017  - 
web 1

CICLE ESTIU ENTRE ROCS

NIT A LES PINTURES

Dilluns, 14 d'agost
Hora: 21.00 h
Activitat gratuïta

web 2

NIT D'ESTELS
L'objectiu d'aquesta activitat és conèixer una mica millor els diferents cossos celestes que podem distingir a ull nu. També ensenyarem a trobar algunes de les constel·lacions més conegudes del cel nocturn i explicarem les llegendes que hi estan relacionades.

I amb una mica de sort, veurem la pluja d'estels més famosa: "les llàgrimes de Sant Llorenç".

web 3

BERTA PUIGDEMASA
Un arpa dins del cosmos
Durant aquest peculiar passeig per l'Univers, el públic, guiat pel so de l'arpa, creuarà camps de meteorits, s'aproparà a planetes de tots colors dins i fora del sistema solar, descobrirà galàxies espirals i el·líptiques, s'endinsarà en la màgia de les nebuloses d'emissió on neixen les estrelles, sentirà la força de l'explosió supernova d'una estrella abans d'apagar-se.
L'arpista Berta Puigdemasa proposa en aquest espectacle un viatge al món dels Somnis, un món que la captiva des de petita. En aquesta ocasió utilitza una arpa preparada (fent referència al piano preparat de John Cage). Es tracta de la combinació de sons produïts pels seus dits i per diversos estris com una baqueta de timbales, una pua de guitarra, una espàtula, una clau anglesa, una forquilla, una cullera, un mesclador de capuccino... La música, acompanyada d'una projecció d'il·lustracions de l'artista Maria Masfret, ens transportarà a mons llunyans sense necessitat de moure'ns de la cadira. Aquest concert és una invitació a despertar-se amb els ulls clucs.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/