Banner

Reial Monestir de Santes Creus / Activitats destacades / Concert 4 d'agost. 22 h. LA PEDRA PARLA. Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona - JOSEP M COLOM

Activitats destacades
Concert 4 d'agost. 22 h. LA PEDRA PARLA. Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona - JOSEP M COLOM
Inici: 04/08/2018  - 
colom

 

Dissabte, 4 d'agost. Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona
Hora: 22 h
Preu: 22 € / 25€ (anticipada / taquilla)

Venda on line

JOSEP MARIA COLOM, piano

Obres de Debussy i Chopin

Una vetllada amb Claude Debussy, del qual aquest any celebrem el 100 aniversari de la seva mort, i Chopin, amb la interpretació de la seva Sonata Op. 35, celebèrrima a causa del seu tercer moviment, la divulgada Marxa fúnebre.

JOSEP MARIA COLOM, piano
Vaig nèixer a Barcelona el 1947. La música sempre ha estat quelcom important en el meu àmbit familiar. De jove vaig guanyar el concurs internacional Jaén (1977) i el de Santander (1978). Més tard, el Ministeri de Cultura espanyol em va atorgar el Premi Nacional de Música. Als anys 70 vaig estudiar a l'École Normale de Musique francesa, fundada per Alfred Cortor, i a França també he enregistrat la major part dels meus CD per al segell Mandala amb obres de Brahms, Franck, Blasco de Nebra, Monpou, Falla, etc. També he enregistrat en directe per al segell RTVE un DVD amb el tercer concert de Prokófiev i un CD amb obres de Chopin, Debussy i Ravel. Molts músics m'han ajudat a evolucionar, però especialment ho ha fet el compositor Joan Guinjoan. El meu món és el recital i la música de cambra, tot i que també he treballat amb molt bons directors i músics i amb quasi totes les orquestres espanyoles. La pedagogia s'ha convertit, a poc a poc, en quelcom molt important per a mi, faig classes magistrals a més de treballar amb l'Aula de Música, de la Universitat d'Alcalà d'Henares, l'Escola Superior Musikeon de València i el Conservatori del Liceu de Barcelona.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/