Banner

Reial Monestir de Santes Creus / Activitats destacades / FESTIVAL DE MÚSICA DE SANTES CREUS

Activitats destacades
FESTIVAL DE MÚSICA DE SANTES CREUS
Inici: 01/07/2017  -  Fi: 29/07/2017

 

generic web

 

La música torna al Reial Monestir de Santes Creus amb força i, a més, amb una finalitat solidària. Prestigiosos intèrprets de dins i de fora de les nostres contrades ens conviden a gaudir de la música en tres concerts, els beneficis dels quals es destinaran a l'Hospital Provincial de dia Mas Sabater a Reus, que ajuda a millorar la qualitat de vida dels afectats de la província de Tarragona per l'esclerosi múltiple i altres malalties neuro-degeneratives.

Calendari de concerts:

 1 de juliol a les 21.30 h. REQUIEM en re menor KV 626. Wolfang Amadeus Mozart. COR I ORQUESTRA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI, COR I ORQUESTRA UNESCO BARCELONA, MARIA MATEU, soprano, LAURA VILA, mezzo, BEÑAT EGIARTE, tenor, PAU BORDAS, baix, GONÇAL COMELLAS, direcció. Preus: 20€ / 25€ / 30€ (segons zona)

15 de juliol a les 21.30 h. LA CINQUENA I L'EMPERADOR. Ludwig van Beethoven. ORQUESTRA UNESCO BARCELONA, GONÇAL COMELLAS, director, JOSEP MARIA COLOM, piano. Preus: 20€ / 25€ / 30€ (segons zona)

29 de juliol a les 21.30 h. CONCERTS DE BRANDENBURG. Johann Sebastian Bach. ORQUESTRA UNESCO BARCELONA, GONÇAL COMELLAS, director, CLAUDI ARIMANY, flauta. Preus: 20€ / 25 € / 30€ (segons zona)

INFORMACIÓ I VENDA D'ENTRADES

Totes les entrades són numerades.

Les entrades poden adquirir-se a: 

Anticipades:
Per internet: codetickets
Personalment: El Corte Inglés - Tarragona

El día del concert: Reial Monestir de Santes Creus.

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/