Banner

Reial Monestir de Santes Creus / Activitats destacades / LA PEDRA PARLA - REIAL MONESTIR DE SANTA MARIA DE VALLBONA

Activitats destacades
LA PEDRA PARLA - REIAL MONESTIR DE SANTA MARIA DE VALLBONA
Inici: 04/08/2018  -  Fi: 05/08/2018
la pedra parla

Vallbona de les Monges és, més enllà d'una de les nostres joies del gòtic religiós, una comunitat viva, moderna i informada que acull amb il·lusió les edicions del cicle de música La Pedra Parla en un entorn únic que s'omple, durant un cap de setmana a l'any, de la música dels millors compositors de la mà dels millors intèrprets.

Ja des dels seus inicis, el Festival de Música La Pedra Parla no ha volgut decantar-se per ser un festival temàtic dedicat a un compositor determinat o a una època en concret, sinó que ha tingut la voluntat de mantenir-se obert a tots els gèneres i estils de la música clàssica, sota la única idea d'oferir bona música, programes variats -moltes vegades encarregats i dissenyats de manera especial per ser interpretats a Vallbona. L'arquitectura, les característiques dels diversos espais del monestir i la voluntat de no interferir en la vida quotidiana de la comunitat, ens obliga a ser molt curosos no només en la tria de les formacions instrumentals i vocals, sinó també en les característiques dels programes que interpreten.

La pedra parla 2018 centra, per primera vegada, tots els seus concerts en un espai únic al claustre del monestir. 

Calendari de concerts:

LA PEDRA PARLA al Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona:

En el concert inaugural podrem sentir el jove conjunt vocal i instrumental O vos Omnes, amb un programa barroc protagonitzat per Charpentier i amb la interpretació de l'oratori més influent de la seva època: La història de Jefté, de Carissimi. El concert estarà dirigit per Xavier Pastrana, director i fundador de l'Ensemble.

Dissabte, 4 d'agost a les 19.30 h. ENSEMBLE O VOS OMNES. XAVIER PASTRANA, direcció. Obres de Charpentier i Carissimi. Preu: 20€ / 22€ (anticipada / taquilla)

Amb el segon concert rebem la visita de Josep Maria Colom, un dels pianistes més reconeguts de la seva generació, amb un programa centrat en dos autors fonamentals en la històrica de l'instrument: Debussy -del qual commemorem el 100 aniversari de la seva mort- i Chopin, amb la interpretació de la seva segona sonata.

Dissabte, 4 d'agost a les 22 h. JOSEP MARIA COLOM, piano. Obres de Debussy i Chopin. Preu: 22€ / 25€ (anticipada / taquilla)

En el seu tercer concert, La pedra parla 2018 canvia completament d'ambient amb un concert especialment pensat pel festival amb la meravellosa actriu i excel·lent soprano Anna Moliner, acompanyada per Jordi Domènech al piano i amb un programa desenfadat que evoluciona des de la música de Mozart fins al musical de Broadway.

Diumenge, 5 d'agost a les 12.30 h. ANNA MOLINER, soprano i JORDI DOMÈNECH, piano. Preu: 20€ / 22 € (anticipada / taquilla)

INFORMACIÓ I VENDA D'ENTRADES

Abonament cicle "La pedra parla": 50€ (3 concerts) Venda on line
Menors de 12 anys: gratuït
Estudiants de música: 2 x 1 

 VENDA d'entrades fins el dia abans del concert a través de
codeticket

Venda d'entrades el mateix dia del concert al monument

ALLOTJAMENT
Hostatgeria del Reial Monestir
Reserves de dilluns a divendres, de 10 a 12 h.
Tel. 618 876 004 - hostatgeria@monestirvallbona.cat

Més informació
Tel. 973 33 02 66
Monestir de Vallbona

Copyright Departament de Cultura. Agència Catalana del Patrimoni Cultural | http://patrimoni.gencat.cat/